szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az énekes a karantén alatt építkezésre ment dolgozni, ahol fiával és vejével kellett korlátokat pakolnia.

„Családos emberként nem tehetem meg, hogy a kanapén ülve, ölbe tett kézzel várjak a csodára, és arra, hogy mikor mehetek fellépni, ezért inkább más munka után néztem, és elmentem dolgozni” – mondta el a Borsnak Kökény Attila.

Egy barátjától kapta a lehetőséget, hogy útépítés mellett a fiával és a vejével korlátokat pakolhatott. „Igazság szerint nem tudtuk, hogy meddig fog tartani ez a zűrzavar, úgyhogy jobbnak láttuk, ha bebiztosítjuk magunkat, mert mindannyian pénzből élünk, nekem pedig szükségem volt a bevételre” – magyarázza az énekes, aki szerint nem az a lényeg, hogy az ember sok pénzt keressen, sokkal inkább az, hogy el tudja tartani a családját.

Úgy véli, nem szégyen a kétkezi munka, inkább az, ha valakinek ez derogál: „Nekem több éhes szájat kell etetnem, ezért pedig bármire képes vagyok.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marosvásárhelynek húsz év után újra magyar polgármestere van

Marosvásárhelynek húsz év után újra magyar polgármestere van

Ismét több ezren vonultak az utcára az SZFE mellett tüntetni

Ismét több ezren vonultak az utcára az SZFE mellett tüntetni

A TikTok javára döntöt egy amerikai bíró, egyelőre letölthető marad

A TikTok javára döntöt egy amerikai bíró, egyelőre letölthető marad