szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy múlt hónapi versenyén majdnem utolsó lett, most azonban győzött.

A brit-ír lóversenyek történetében először nyert olyan ló, amelynek győzelmére a fogadóirodák 300-1-hez esélyt adtak.

A He Knows No Fear (Nem ismer félelmet) nevű ló csütörtökön megnyerte az Irish Stallion Farms EBF Maiden versenyt az írországi Leopardstownban, elképesztve a bookmakereket, mivel sokan fogadtak a hároméves ló győzelmére. Eddig az Equinoctial nevű ló tartotta a csúcsot, amelyre 250-1-hez győzelmi eséllyel fogadhattak 1990 novemberében Kelsóban.

A He Knows No Fear múlt hónapban mutatkozott be egy limericki versenyen, ahol a 14 rajthoz álló lóból a 12. helyen végzett. Akkor 250-1-hez eséllyel lehetett győzelmére fogadni. Leopoldstownban az egyik legnagyobb brit bookmakernél, a William Hillnél 86-an fogadtak a lóra, egy másiknál, a Paddy Powernél mintegy százan.

"Ezeket a hősöket vagy isteni sugalmazás érte, vagy igen jó szimatúak, akik látták a pozitívumokat a mai győztes limericki bemutatkozásánál" – mondta a Paddy Power szóvivője.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Duma Aktuál: Müller Cecília segített, hogy ne szellőztessünk ész nélkül

Duma Aktuál: Müller Cecília segített, hogy ne szellőztessünk ész nélkül

Huszonöt halottja van az ukrán katonai szállítógép balesetének

Huszonöt halottja van az ukrán katonai szállítógép balesetének

Az Autóklub kerékpársávokat szüntetne meg

Az Autóklub kerékpársávokat szüntetne meg