szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

14 éve nem volt ilyen. Ön tudta volna az utolsó kérdést?

A Telfordban élő történelem és politológia szakos tanár, Donald Fear minden kérdésre tudta a választ, a műsorvezető szerint „egyszerűen ott van a Google a fejében”.

A legutolsó egymillió fontos (mintegy 390 millió forintos) kérdés, mint mondta, 33 év történelemtanári pálya után nem okozhatott neki gondot. Ez a következő volt: Melyik kalóz halt meg 1718-ban, csatában a mostani Észak-Karolina partjainál? (A helyes válasz Feketeszakáll volt.)

A családban nem ő az egyetlen, aki nagy összeget nyert a vetélkedőn, a bátyja tavaly 500 ezer fontot vihetett haza - írja a Guardian.

Mint korábban írtuk, a brit vetélkedőben 2001-ben is volt egy győztes, de a bíróság szerint csalással nyert, így a nyereményét nem kapta meg, sőt pénzbírságot szabtak ki rá. Charles Ingram mind a mai napig tagadja, hogy társai köhögéssel jelezték neki a helyes választ. Erről szól a HBO-n futó Kvíz című minisorozat.

A magyar Legyen Ön is milliomos egyetlen nyertesével pedig itt közöltünk interjút.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gulácsiék döntetleneztek

Gulácsiék döntetleneztek

Ez történt: magyar tudósok rájöttek, miért fertőz annyira a koronavírus

Ez történt: magyar tudósok rájöttek, miért fertőz annyira a koronavírus

Ismét több ezren vonultak az utcára az SZFE mellett tüntetni

Ismét több ezren vonultak az utcára az SZFE mellett tüntetni