szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Azt azonban nem árulják el, hogy mi ez a bizonyíték.

Hans Christian Wolters német ügyész már júniusban arról beszélt, hogy a 2007-ben, hároméves korában eltűnt brit kislány, Madeleine McCann halott.

Wolters a héten a portugál közmédiának adott interjút az ügyben, és amikor azt kérdezték tőle, van-e fizikai bizonyítékuk arra, hogy Madeleine McCann már nem él, az ügyész azt mondta: igen. Azt azonban, hogy milyen bizonyítékról van szó, már nem részletezte.

Wolters nyáron a pedofíliáért és nemi erőszakért elítélt Christian Brücknert nevezte meg az ügy fő gyanúsítottjaként. Brückner ügyvédje augusztusban arról beszélt, hogy a férfit a kellő bizonyítékok hiányában nem fogják bíróság elé állítani. De ha mégis erre kerülne a sor, Brückner nyugodtan és higgadtan fog reagálni, mert „nincs mit titkolnia”. A héten pedig már arról beszélt, hogy bizonyítéka van arra, hogy védence az ügyben ártatlan.

Az akkor 3 éves Madeleine McCann még 2007-ben tűnt el egy portugál üdülővárosból. Hosszú idő után idén júniusban történt fejlemény a régóta megoldatlan ügyben.

Múlt hónapban egy titkos pincét is találtak a feltételezett elkövető akkori portugáliai telkén, aki jelenleg börtönben ül Németországban drogkereskedelemért és egy 72 éves amerikai nő megerőszakolásáért. Az eset ugyanott történt, ahol a kislány eltűnt – Brückner ezért 7 évet kapott. Brückner korábban két pedofilügyet is megúszott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jobb, ha nem ejti le: 110 ezer forintért javítják az új iPhone kijelzőjét

Jobb, ha nem ejti le: 110 ezer forintért javítják az új iPhone kijelzőjét

Így keringőzik több ezer daru a Hortobágy felett – videó

Így keringőzik több ezer daru a Hortobágy felett – videó

Amerika az első: többet ártott az USA-nak Trump kereskedelmi háborúja, mint amennyit használt

Amerika az első: többet ártott az USA-nak Trump kereskedelmi háborúja, mint amennyit használt