szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem szerepelt a portugál rendőrség adatbázisában.

Már 17 évesen elítélték szexuális erőszak miatt a Madeleine MacCann meggyilkolásával vádolt Christian Brücknert Németországban, írja a Sky News.

Az ügyet vizsgáló portugál bíróság nem nézte meg a német dokumentumokat, mert azok nem szerepeltek az adatbázisukban. Így Brückner pedofil bűnözőként nem került a hatóságok látókörébe, a rendőrök nem is keresték, amikor a kislány eltűnése után pedofilokat hallgattak ki.

"Mindenki a portugál rendőrséget hibáztatja, de kérdezzék meg a német hatóságokat, hogy küldtek-e listát az összes Portugáliában élő német pedofilról" - közölte a portugál rendőrség.

A férfinak tíz évvel később is volt egy ügye Portugáliában, egy játszótéren zaklatott két kislányt. Egy anyuka vette észre, hogy letolta előttük a nadrágját. A szülők, akik látták az esetet, csak a későbbi híradások láttán jöttek rá, hogy ki is volt ott a játszótéren.

A rendőrség akkor sem vonta felelősségre Brücknert.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Emmi: Szeptember 1-jén nyílnak az iskolák és indul a tanév

Emmi: Szeptember 1-jén nyílnak az iskolák és indul a tanév

Putyin bejelentette, hogy bejegyezték a koronavírus elleni orosz vakcinát

Putyin bejelentette, hogy bejegyezték a koronavírus elleni orosz vakcinát

Litvániába menekült a fehérorosz ellenzéki elnökjelölt

Litvániába menekült a fehérorosz ellenzéki elnökjelölt