szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rocky megerősödött annyira a nagy kaland után, hogy visszaengedjék a természetbe.

Karácsony 2020
A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!
Friss cikkek a témában

A novemberi szürkeséget dobta fel nemrég az a hír, hogy a New York-i Rockefeller Center fenyőfájában találtak egy kicsi baglyot. A madár csaknem 300 kilométert tett meg, mire Oneontából New Yorkba ért.

A Ravensbeard Wildlife Center munkatársai vették a szárnyaik alá, amíg lábadozott és megerősödött, most azonban arról adtak hírt, hogy a bagoly annyira helyre jött, hogy szabadon tudták engedni.

A nagy pillanatról pedig felvétel is készült.

A bagoly egyébként a Rockefeller nevet kapta, de csak Rockynak becézik. Naplementekor engedték szabadon, hogy éjszakára találjon magának egy biztonságos menedéket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre többen kapnak átlag feletti nyugdíjat

Egyre többen kapnak átlag feletti nyugdíjat

Újabb 87 beteg halt meg a koronavírus miatt

Újabb 87 beteg halt meg a koronavírus miatt

A Népligetben mindig több volt, de talán nem marad mostohagyerek

A Népligetben mindig több volt, de talán nem marad mostohagyerek