szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kolosi Péter is megerősítette, hogy 2021 nyarán kerülhetnek adásba a sorozat utolsó részei.

Hétfőn reggel írta meg a Blikk, hogy 22 év után véget ér az RTL Klub legendás szappanoperája, a Barátok közt.

A portál egy bennfentesre hivatkozva azt írja, hogy a sorozat íróival már közölték, hogy kezdjék elvarrni a történetszálakat. December végéig befejeződhet az új részek írása, legkésőbb tavasszal a forgatásnak is vége lehet, így a jövő nyáron kerülhetnek adásba az utolsó részek.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Sorozatwikinek nyilatkozva megerősítette a Blikk értesülését.

„Ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudjuk adni és a saját sávjában ez legyen a legnézettebb műsor. Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült” - mondta Kolosi.

A vezérigazgató-helyettes hozzátette, hogy akkor kezdődtek a bajok a sorozattal, amikor több mint öt éve távozott az addig producer, Kalamár Tamás. Kolosi azt mondta, a nyár második fele óta világos számukra, hogy a befejezést kell tervezni. Szintén megerősítette, hogy az utolsó epizódot jövő nyáron vetítik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Élet+Stílus

Történelmet írt a Barátok közt

Az ország legrégebbi, jelenleg is futó napi sorozata szerdán elérkezik a tízezredik epizódjához, ami példátlan a hazai televíziózás történetében, de nemzetközi szinten is ritkaságnak számít.

Kockáztat a Mol-vezér, új választottja a neurobiológia

Kockáztat a Mol-vezér, új választottja a neurobiológia

Központosított koncessziók: Rogán Antal másfél hónap után kiesett a pikszisből

Központosított koncessziók: Rogán Antal másfél hónap után kiesett a pikszisből

A hó pénteken sem olvad el, sőt, lesz, ahol még több esik

A hó pénteken sem olvad el, sőt, lesz, ahol még több esik