szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jay Kay mindenkit megnyugtatott, hogy nem őt lehetett látni a zavargók között.

A Capitolium ostromának a képei a közösségi oldalakat is elárasztották, és nem kerülte el sokak figyelmét, hogy Donald Trump zavarba ejtő maskarát viselő, Csubakkát és viking harcost idéző híve nagyon hasonlít a Jamiroquai énekesére. Legalábbis messziről. A hasonlóság annyira gyanús volt, hogy a #Jamiroquai hashtag a capitoliumi zavargások idején terjedni kezdett a Twitteren.

Jay Kay ezek után nem hagyhatta szó nélkül az alaptalan, olykor poénos gyanúsítgatásokat, és egy videóban erősítette meg, hogy nem ő látható a Capitoliumnál készült képeken. A mintegy egyperces bejelentkezésben egyúttal felszólított mindenkit, hogy vigyázzon magára a járvány alatt, és lehetőség szerint tanuljon a még mindig tomboló pandémiából.

Donald Trump hívei szerdán rohamozták meg a Capitoliumot, ahol épp az elektori szavazatokat számolták össze, hogy hivatalossá tegyék Joe Biden választási győzelmét. Az összecsapásokban négy ember meghalt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
20 éves lett a Wikipédia, amit ma is önkéntesek szerkesztenek

20 éves lett a Wikipédia, amit ma is önkéntesek szerkesztenek

Újabb minisztere hagyja ott Trumpot

Újabb minisztere hagyja ott Trumpot

 PM: jól járnak a cégek az elektronikus fizetéssel, mert így többet költ a lakosság

PM: jól járnak a cégek az elektronikus fizetéssel, mert így többet költ a lakosság