Tetszett a cikk?

A bankközi devizapiacon kedden fél négykor 9,17 százalékon állt a forint a sáv erős oldalán, 15 bázisponttal erősebb helyzetben, mint hétfőn a hivatalos kereskedési idő végén. Az euróval 256,45/50 forinton kereskedtek, szemben a 256,80/257,00 forintos hétfő délutáni jegyzéssel.

A kereskedők szerint kedden átlagos forgalom volt a devizapiacon, az árfolyamok szűk sávban változtak. A forint 9,07-9,26 százalék között ingadozott, az euróval 256,15-256,75 forint között kereskedtek. A dollár kurzusa 236,80/237,10 forinton állt délután, több mint egy forinttal drágábban a hétfőn délutáni 235,50/70 forintos árfolyamnál.
A forintpiacon likviditáshiányát jól mutatja, hogy a lejáró 222,75 milliárd forinthoz képest mindössze 61,7 milliárd forintot kötöttek le a bankok ismét két hétre a jegybankban. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
15 uniós országnak elege van az 5G-s konteókból, közös cselekvésre hívnak

15 uniós országnak elege van az 5G-s konteókból, közös cselekvésre hívnak

Öt éve nem látott trend jelent meg a lakáspiacon

Öt éve nem látott trend jelent meg a lakáspiacon

Ismét roham indult a vécépapírért Németországban

Ismét roham indult a vécépapírért Németországban