Tetszett a cikk?

Szolgáltatási együttműködésről állapodott meg a brit mmO2 és számos más mobilszolgáltató – köztük a Pannon GSM –, akik így kívánják felvenni a versenyt a Vodafone-hoz hasonló óriásvállalatokkal.

Az együttműködésben a brit mmO2, az osztrák One, az olasz Wind, a spanyol Amena, a norvég Telenor, a magyar Pannon GSM, és a görög Cosmote vesz részt. A mobilcégek az együttműködéssel szolgáltatásaik javítását kívánják elérni, egyeztetik hívásdíjaikat is, legfőbb céljuk azonban felvenni a versenyt az olyan óriáscégekkel, mint a Vodafone és a német T-Mobile.
A szövetség nyitott új tagok előtt, így a szervező mmO2 csatlakozási tárgyalásokat folytat a holland KPN és a francia Bouygues Telecom cégekkel is.
(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A bukott ERP-projektek sötét titkai

A bukott ERP-projektek sötét titkai

Marabu Féknyúz: Borkai? Nincs is nagy változás

Marabu Féknyúz: Borkai? Nincs is nagy változás

Trump már nem úgy érez a kínai elnök iránt, mint korábban

Trump már nem úgy érez a kínai elnök iránt, mint korábban