Tetszett a cikk?

Hétfőn a 105,9 MHz-es frekvencián megkezdi adását a Gazdasági Rádió, amely a fővárosban és környékén fogható, üzleti élettel foglalkozó rádió közműsor-szolgáltatóként üzemel majd - mondta Simkó János, a rádió főszerkesztője.

A kísérleti adások után hétfőn kezdi meg "üzemszerű működését" a Gazdasági Rádió a 105,9 MHz-en – közölte pénteken Simkó János, a rádió főszerkesztője. Simkó, aki korábban a Magyar Rádió alelnöke volt, azt is elmondta: az üzleti élettel foglalkozó - a fővárosban és környékén fogható - zenés információs adó elsődleges célcsoportja a 25-55 év közötti vállalkozó, menedzser, cégvezető réteg. A gazdasági, kereskedelmi, pénzügyi, valamint az Európai Unióval kapcsolatos információk mellett a rádió mintegy negyven százalékban sugároz zenét. A hírmagazinok 6 óra 30 perckor és 9 óra 30 perckor, valamint 17-18 és 22-23 óra között lesznek hallhatók. Napközben - negyedóránként - a rádió hírblokkokkal jelentkezik.
A Gazdasági Rádió tulajdonosa a Műsor-Hang Kft., melyben két cég közbeiktatásával kisebbségi részesedése van az ÁPV Rt.-nek is. A rádió közműsor-szolgáltatóként üzemel, azaz óránként hat perc reklámot adhat. A stáb 15-18 tagú, Kajárik Andrea a produkciós igazgató, a gazdasági szerkesztőséget Avar Károly vezeti. A rádiónak dolgozik majd - többek között - Berecz Anna, Siklós András, Martin Kovács Miklós és Szabó Ivett is. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az ügyfélnek kerül pénzbe a Telenornál a rosszul sikerült csomagváltás

Az ügyfélnek kerül pénzbe a Telenornál a rosszul sikerült csomagváltás

Karácsony a második hullámról: Készüljünk a legrosszabbra

Karácsony a második hullámról: Készüljünk a legrosszabbra

Aligha létezik ennél szigorúbb lakókocsi, autó kombó

Aligha létezik ennél szigorúbb lakókocsi, autó kombó