Tetszett a cikk?

A Mol Rt. egy nemzetközi banki szindikátussal 400 millió euró összegű, áthidaló jellegű hitel felvételéről kötött szerződést. A hitelt a cég általános vállalat- és akvizíció-finanszírozásra fordítja.

Egy nemzetközi banki szindikátussal 400 millió euró összegű, áthidaló jellegű hitel felvételéről kötött szerződést a Mol Rt - adta hírül pénteken az olajtársaság. Az általános vállalat- és akvizíció-finanszírozásra kötött hitel 1 éves futamidejű, amely kölcsönös megegyezés esetén legfeljebb 1 évvel meghosszabbítható, és a végső lejárat végén egyösszegben törlesztendő. A hitel kamata EURIBOR plusz 45 bázispont kamatfelár. A hitel dokumentációja az ügyleti sajátosságoktól eltekintve teljes mértékben az idén nyáron aláírt 750 millió euró összegű finanszírozási csomag dokumentációjára épül - közölte a Mol.
A szindikátusban szereplő, kilenc bankcsoporthoz tartozó bank a hitelt bankcsoportonként egyenlő arányban nyújtja. A szindikátus tagja a BNP Paribas, a Bank of Tokyo-Mitsubishi, a CIB Gruppo Intesa, a Citigroup, a Dresdner Kleinwort Wasserstein, a HVB Bank Hungary, a JP Morgan, a Raiffeisen Bank, a koordinátor pedig a HVB Bank Hungary.
(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
206 kilométerrel árulnak egy 21 éves különleges Mercedes A-osztályt

206 kilométerrel árulnak egy 21 éves különleges Mercedes A-osztályt

Új szolgáltatást vezetett be a Tesla, hogy ne legyenek az autói annyira egyformák

Új szolgáltatást vezetett be a Tesla, hogy ne legyenek az autói annyira egyformák

36 milliárdot kapott Tombor András tehetséggondozó alapítványa

36 milliárdot kapott Tombor András tehetséggondozó alapítványa