Tetszett a cikk?

A korszerűbb vizsgáztatás magasabb üzemeltetési költsége miatt várhatóan duplájára emelkednek a vizsgadíjak.

A kísérleti jelleggel induló számítógépes vizsgáztatás áprilistól a Budapesten, valamint Pest, Komárom-Esztergom, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tanuló gépjárművezetőkkel kezdődik. Békési István, a Közlekedési Főfelügyelet főigazgatója bízik abban, hogy a tapasztalatok birtokában nyáron már az egész országban bevezethetik a számítógépes tesztet.Viszonylag rosszak a mai tapasztalatok, a fiataloknak csak 60 százaléka teljesíti elsőre a tesztkérdésekbe foglalt vizsgakövetelményeket. A korszerűbb számítógépes számonkérésnél, ahol az 55 kérdésre egyenként egy perc válaszadási idő van, valamelyest tovább romolhat ez az eredmény – tette hozzá a főigazgató.(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Süddeutsche Zeitung: A Néppártnak színt kell vallania Orbánról

Süddeutsche Zeitung: A Néppártnak színt kell vallania Orbánról

Műholdról vigyáznának az amazóniai erdőre a brazilok

Műholdról vigyáznának az amazóniai erdőre a brazilok

Ég a berek Fonyódnál

Ég a berek Fonyódnál