Tetszett a cikk?

Megállapodást kötött az internet- és mobil tartalomszolgáltató Walt Disney Internet Group és a Pannon GSM Rt., hogy rövidesen Magyarországon is elérhetőek lesznek a Disney játékok, képek és csengőhangok mobiltelefonon – írja a Business Wire.

A magyar mobiltelefon-használók rövidesen a Disney csengőhangok, logók, képernyő-háttér képek, és képüzenetek tömegéből válogathatnak, mobiltelefonjaikon keresztül. Az egyszólamú csengőhangok és a fekete fehér képek 300, a többszólamú zenék és színes képek 400 forintért lesznek letölthetőek, míg a Disney Java játékok letöltéséért 700 forintot kell majd fizetni. A termékeket a Finding Nemo nevű Disney film DVD és VHS változatának piacrakerülésével egyidőben ismertetik majd meg a nagyközönséggel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!