szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. nyílt közbeszerzést írt ki a Záhony térségébe tervezett ipari és logisztikai befektetések területén, az infrastruktúra első ütemének megépítésére – a felhívás a Közbeszerzési Értesítő pénteki számában jelent meg.

A munka legnagyobb tétele egy 7 kilométeres útszakasz megépítése, amelyhez nagytömegű földmunka párosul. Emellett gáz-, víz-, és villanyvezetékeket kell kiváltani, illetve újakat építeni.

Nem tehet ajánlatot az a cég, amelynek az utolsó három évben, a közúti építésből származott forgalma – valamelyik évben – nem érte el a nettó 800 millió forintot.

Az ajánlattételi határidő július 9. A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló cég lesz a nyertes. Az eredményhirdetés tervezett időpontja augusztus 4., míg a szerződéskötésre várhatóan augusztus 13-án kerül sor. A befejezési határidő jövő év június utolsó napja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Közmunkásokból vagyonőrök Záhonyban

Közmunkásokból alakított vagyonvédelmi csoportot a záhonyi önkormányzat; a hattagú járőrszolgálat éjszakánként lát majd el közbiztonsági feladatokat a beregi városban - közölte Lesku Miklós (független), a település polgármestere szerdán Záhonyban.

MTI Itthon

Egyórás forgalomszünet Záhonyban

Előreláthatólag egy órán át szüneteltetik az ukrajnai hatóságok a határforgalmat hétfőn délelőtt a Záhony-csapi magyar-ukrán határállomáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI Itthon

Helikoptert csempészett Záhonynál, elfogták

Alkatrészeknek feltüntetve akart Magyarországról egy teljesen új helikoptert Ukrajnába csempészni tehergépkocsijával egy ukrán állampolgár a Záhony-Csap közúti határátkelőhelyen.

The Times: Bidennek nem lesz ideje Európára

The Times: Bidennek nem lesz ideje Európára

Transznemű orvost választott Joe Biden egészségügyiminiszter-helyettesnek

Transznemű orvost választott Joe Biden egészségügyiminiszter-helyettesnek

Egy hónap múlva ilyenkor már az élet nyomait keresi a Marson a NASA

Egy hónap múlva ilyenkor már az élet nyomait keresi a Marson a NASA