szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kiépítés méretétől függően 300 és 695 millió forint közé becsüli Szentendre Város Önkormányzata az új köztemető építési koncessziós díját - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az önkormányzat két változatban kér ajánlatot. A teljes változat 16 ezer, míg a szűkített 12 ezer négyzetméterre terjed ki. Mindkét változatban meg kell építeni a ravatalozót, be kell kötni a közműveket, el kell készíteni az utakat, a parkolót és a szórómedencét.

Az ajánlattevőnek pénzintézettől származó okirattal, vagy egyéb hitelt érdemlő módon igazolnia kell azt, hogy a szerződésben meghatározott teljesítés anyagköltsége és munkadíja a rendelkezésére áll, vagy a rendelkezésére fog állni. Az ajánlattevőnek rendelkeznie kell – az elmúlt három évből - legalább 1 darab minimum nettó 300 millió forint összegű épület –, valamint legalább 1 darab nettó 100 millió forint összegű út- vagy közműépítésre vonatkozó befejezett kivitelezési referenciával.

Az ajánlattevő akkor kerül legjobb helyzetbe, ha a legmagasabb koncessziós díjat ígéri, és a legrövidebb kivitelezési határidőt vállalja. Az ajánlatkérő a koncessziós díjat 300 és 695 millió forint közé becsüli. A nyertes ajánlattevő az üzemeltetésből jut bevételhez és nyereséghez, de ennek az időtartamát nem tartalmazza a felhívás.

Az ajánlattételi határidő március 5. Az eredményhirdetés tervezett időpontja március 19., a szerződéskötésé pedig március 31.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!