szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A kakaó ára 32 éve legmagasabb szintre emelkedett hétfőn a londoni határidős és származékos piacon (LIFFE) a globális kereslet élénkülésére.

A júliusi lejáratú kakaóár 2.359 font volt tonnánként késő délután, ami 1,0 százalék (23 font) emelkedés a pénteki záró értékhez képest. Hétfőn napközben ennél magasabban, 2.368 fonton, 23 éves csúcson is állt.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Karrier

Pornót néztek munka helyett a tőzsdefelügyelet vezetői

Pornográf tartalmú internetes oldalak nézegetésével töltötték az idejüket az amerikai Részvény és Tőzsde Felügyelet (SEC) egyes vezetői, miközben amerikai pénzügyi intézmények az évtizedek óta legsúlyosabb válság kirobbantásán "munkálkodtak" - állapította meg egy belső vizsgálat, amelynek eredményei pénteken kerültek nyilvánosságra.

Ez lehet a Samsung következő fülhallgatója, vezetékek nélkül

Ez lehet a Samsung következő fülhallgatója, vezetékek nélkül

Egy hónapra bezárnak az iskolák Szlovákiában

Egy hónapra bezárnak az iskolák Szlovákiában

Nagy-Britannia visszaad 5000 lopott műkincset Iraknak

Nagy-Britannia visszaad 5000 lopott műkincset Iraknak