szerző:
HVG
Tetszett a cikk?

Két részletben több mint egymilliárd forint hitelt nyújtott a sármelléki FlyBalaton repülőtér üzemeltetőjének az állami Magyar Fejlesztési Bank – tudta meg a HVG.

A beruházási hitelrészt 2025-ig, a forgóeszköz-kölcsönt pedig 2015-ig kell visszafizetnie az állami bank számára a FB Airport Kft.-nek, amelyik az SCD-csoport érdekeltségébe tartozik.

Az ügylet részleteiről a friss HVG Cégvilág rovatában olvashat bővebben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Fly Balaton: cáfolják Suchmant

Eredményes volt a Sármelléki Repülőtér üzemeltetésére kiírt nyilvános pályázati eljárás, amelyen az SCD Group tette a legjobb ajánlatot, de a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) pénteki ülésén elhangzottakkal ellentétben a szerződéskötési folyamat még nem zárult le − közölte az SCD Group Zrt.

MTI Gazdaság

Áprilistól újraindul a sármelléki repülőtér

Működtető felszámolás mellett döntött a sármelléki repülőtér felszámolóbiztosa, így április elsejétől ismét beindul a Balaton Airport a magyar SCD Group üzemeltetésében − jelentette be Suchman Tamás, a Balatoni Fejlesztési Tanács (BFT) elnöke a szervezet pénteki ülésén Siófokon.

MTI Gazdaság

Megállapodás a sármelléki repülőtér működtetéséről

Az SCD csoporthoz tartozó FB Airport Kft. vette bérbe és üzemelteti a sármelléki repülőteret ötven plusz ötven évre, a megállapodást szerdán kötötték meg a tulajdonos sármelléki és zalavári önkormányzattal - tájékoztatta az SCD Group szerdán közleményben az MTI-t.

Ceglédi: Egy halott csecsemőről

Ceglédi: Egy halott csecsemőről

Alaposan megemelték az 1100+ lóerős csúcs-Tesla árát

Alaposan megemelték az 1100+ lóerős csúcs-Tesla árát

Hét magyar szenvedett súlyos balesetet Németországban egy autós üldözés után, ketten meghaltak

Hét magyar szenvedett súlyos balesetet Németországban egy autós üldözés után, ketten meghaltak