szerző:
Hírszerző/FH
Tetszett a cikk?

Szerda kora délutánig a több mint 3 millió pénztártag közül 20 862-en döntöttek a maradás mellett - írja csütörtöki számában a Világgazdaság.

Több magánnyugdíjpénztár is megkereste az elmúlt hetekben a tagjait levélben, sőt olyan kasszák is vannak, amelyek személyesen is felvették a kapcsolatot az ügyfeleikkel. Ennek azonban a pénztárak szerint nem az az oka, hogy rábeszéljék az embereket a maradásra. Pusztán arról van szó, hogy a tagok tanácstalanok, és a döntés előtt igénylik a bővebb információt - írja a Világgazdaság.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél nem panaszkodott senki, hogy a kasszák maradásra biztatták volna és a tájékoztató honlapokon sincs ilyen felhívás. A Stabilitás Pénztárszövetséghez azonban érkeztek olyan panaszok, hogy az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnál még mindig nem szívesen fogadják el a szövetség által fogalmazott nyilatkozatot. Szerda kora délutánig a több mint 3 millió pénztártag közül 20 862-en döntöttek a maradás mellett - írja csütörtöki számában a Világgazdaság.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szemben hajtott egy autós a forgalommal – de most egy versenypályán

Szemben hajtott egy autós a forgalommal – de most egy versenypályán

Már egy sima kisbuszt is a Nürburgringen tesztelnek – videó

Már egy sima kisbuszt is a Nürburgringen tesztelnek – videó

Lehet-e még valami jót kihozni ebből az évből?

Lehet-e még valami jót kihozni ebből az évből?