szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Négymillió forint felügyeleti bírság megfizetésére kötelezte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a TvNetWork Nyrt.-t, mert az nem mindenben tett eleget a jogszabályban előírt tájékoztatási kötelezettségének - tette közzé a társaság a BÉT honlapján.

A közlemény szerint a felügyelet tavaly szeptember 21-én végzett vizsgálatot a TvNetWork Nyrt.-nél 2009. szeptember 1-től 2010. október 31-ig terjedő időszakra vonatkozóan.

A vizsgálat célja az volt, hogy a társaság, mint nyilvánosan forgalomba hozott értékpapír kibocsátója a vizsgált időszakban eleget tett-e a tőkepiacról szóló törvény, valamint a nyilvánosan forgalomba hozott értékpapírokkal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettség részletes szabályairól szóló rendelet által előírt kötelezettségeinek.

A társaság vállalja, hogy a felügyeleti célvizsgálat megállapításainak a jövőben maradéktalanul eleget tesz - olvasható a közleményben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezzel a bővítménnyel még egyszerűbben kereshet a Google-ben, mint eddig

Ezzel a bővítménnyel még egyszerűbben kereshet a Google-ben, mint eddig

Megváltozhat a Skoda százéves emblémája

Megváltozhat a Skoda százéves emblémája

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása