szerző:
MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Minden eddiginél nagyobb agrárkiállítást rendeznek január 30. és február 2. között a Budapesti Vásárközpontban az Agromashexpo és az Agrárgépshow szakkiállítások közös szervezésével - közölte a Hungexpo Zrt.

A cég tájékoztatása szerint a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ), a Mezőgép Gyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ), az új Nemzeti Agrárkamara, a Gabonatermesztők Országos Szövegsége (GOSZ) szakmai támogatásával több mint 30 ezer négyzetméteren szervezik meg a nagyszabású agrár seregszemlét. A rendezvény részét képezi a Magyar Kert és a Szőlészet és Pincészet kiállítás is.

Az Agromashexpon 130, az Agrárgépshow bemutatón 57, a Magyar Kert rendezvényen 31, a Szőlészet és Pincészet kiállításon 21 cég mutatkozik be. A Hungexpo közölte: a piacvezető agrárcégek közül szinte mindegyik képviselteti magát, például a B-pavilon 3000 négyzetméterén az AXIÁL, az F-pavilonban 2250 négyzetméteren a KITE mutatkozik be. 

A kiállítás presztízsét jelzi, hogy rekordszámú, 30 pályázat érkezett a három - input, gépesítés, logisztika -  kategóriában is megrendezett termékversenyre, az elismeréseket a kiállítás megnyitóján adják át.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rinocéroszságunkhoz nem fér kétség – könyvajánló

Rinocéroszságunkhoz nem fér kétség – könyvajánló

Legyőzhetjük a vírust, de utána hosszú romeltakarítás jön

Legyőzhetjük a vírust, de utána hosszú romeltakarítás jön

Tízen ünnepeltek meg egy születésnapot, mindenki elkapta a koronavírust és ketten meghaltak

Tízen ünnepeltek meg egy születésnapot, mindenki elkapta a koronavírust és ketten meghaltak