szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kiírta a fejlesztési minisztérium az új trafikpályázatot azokra a településekre, ahol első körben senki nem akart nemzeti dohányboltot nyitni.

Új pályázati kiírást tesz közzé dohányértékesítési koncesszióra a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium azokra a településekre vonatkozóan, amelyeken egyetlen pályázó sem nyert – olvasható a kormany.hu-n. Március 28-án 1417 településen nem hirdettek eredményes pályázatot az első pályázati kiírásra, amelyre idén február 22-ig lehetett jelentkezni. Ugyanis ezeken a helyeken senki nem akart nemzeti dohányboltot nyitni. Korábbi sajtóértesülések szerint már hétfőn ki kellett volna írni az új trafikpályázatot.

Az  új pályázattal kapcsolatos részletes személyi, jogi, pénzügyi és tárgyi feltételek, a pályázatelbírálás szempontjai és további információk a koncessziós pályázati kiírásban találhatók.

A pályázati kiírások a megjelenést követően a Széchenyi Programirodáknál, munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, pénteken 8:00-14:00 óráig vehetőek át térítésmentesen, illetve térítésmentesen letölthetőek a kormány, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt., valamint a Széchenyi Programiroda weboldaláról.

A pályázati kiírás nyomtatott formában történő személyes átvétele esetén egy személy kizárólag egy pályázati kiírást vehet át – írja a kormany.hu.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint 1200 ember halhatott meg a kaliforniai erdőtüzek füstje miatt

Több mint 1200 ember halhatott meg a kaliforniai erdőtüzek füstje miatt

Felejtse el a munkát a hétre: itt a Rubik-kocka böngészős változata

Felejtse el a munkát a hétre: itt a Rubik-kocka böngészős változata

Halálra gázolt egy embert az 1-es villamos Budapesten

Halálra gázolt egy embert az 1-es villamos Budapesten