szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bankárok, brókerek tömegei özönlenek A Wall Street farkasa című film vetítéseire szerte Európában, egyes bankok egész mozitermeket bérelnek ki alkalmazottaiknak, klienseiknek, az olasz tőzsde pedig saját vetítést szervez.

Bankárok, brókerek tömegei özönlenek A Wall Street farkasa című film vetítéseire szerte Európában, egyes bankok egész mozitermeket bérelnek ki alkalmazottaiknak, klienseiknek, az olasz tőzsde pedig saját vetítést szervez – írja a Guardian. A film Jordan Belfort amerikai részvénybróker memoárján alapul, a férfi hatalmas vagyont szerzett ügyfelei átverésével – ezért börtönben is ült –, az így megszerzett pénzt pedig luxusautókra, orgiákra, prostituáltakra, bulikra, alkoholra és drogokra költötte.

A Nordea Bank például egy egész mozitermet foglalt le, a Swedbank egyik vezetője pedig egy privát vetítést szervezett januárra, amire 5 perc alatt elfogytak a helyek.

Leonardo DiCaprio, mint a Wall Street farkasa
©

Az olasz tőzsdén szervezett vetítést a helyi forgalmazó szervezi, mely cég ráadásul nemrég debütált a tőzsdén, így az ottani vetítés jó alkalom lehet arra, hogy megünnepeljék ezt az eseményt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!