szerző:
MTI-OS
Tetszett a cikk?

A DK aggódik, hogy a NAV-ban megkezdődhetett Vida Ildikó tisztára mosása, a terhelő adatok eltüntetése. Egy székház kiürítése kiválóan alkalmas arra, hogy valakik bizonyítékokat tüntessenek el – írták.

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint gyanús, hogy kiürítették szerdán a NAV székházát. "A razziát utólag azzal magyarázták, hogy egy demonstráció miatt lehetőséget adtak nekik, hogy gond nélkül hazajussanak" – írta Kakuk György, a párt elnökségi tagja.

A DK szerint itt több dolog sem áll össze. Miért kell minden munkatársnak félbehagyni a munkát, eldobni mindent azért, hogy állítólag hazajussanak? Miért kell egyszerre mindenkinek "hazajutnia"? Ki és miért akadályozta volna őket ebben? Miért a hivatal biztonsági szolgálata ront rá a dolgozókra, hogy tessenek most azonnal távozni?

A DK aggódik, hogy a NAV-ban megkezdődhetett Vida Ildikó tisztára mosása, a terhelő adatok eltüntetése. Egy székház kiürítése kiválóan alkalmas arra, hogy valakik bizonyítékokat tüntessenek el – írták.

A DK követeli, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Vida Ildikó NAV-elnök azonnal számoljon be arról, mi történt tegnap a NAV székházában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szabadság ára: a rendszerváltás és a hétköznapok - Drótvágó sorozat 5. rész.

A szabadság ára: a rendszerváltás és a hétköznapok - Drótvágó sorozat 5. rész.

Palvin Barbara lesz az MTV European Music Awards egyik műsorvezetője

Palvin Barbara lesz az MTV European Music Awards egyik műsorvezetője

A spanyol miniszterelnök szerint 3 millió fertőzött van az országukban

A spanyol miniszterelnök szerint 3 millió fertőzött van az országukban