szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy 1,1 milliárdos tendert nyert a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságnál a korábban a Békemeneteket biztosító Valton-Sec, ami a Honvédelmi Minisztériumnál is elnyert egy megbízást.

A korábban a Békemeneteket biztosító Valton-Sec Kft. nyerte a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) és a Honvédelmi Minisztérium közbeszerzését, őrzési feladatokat és recepciós szolgáltatást kell végezniük több fővárosi és vidéki ingatlanban is – írja az Átlátszó az uniós Közbeszerzési Értesítő alapján.

A Valton-Sec őrző-védő cég azzal vált ismertté, hogy fideszes rendezvényeket, Békemeneteket, továbbá focimeccseket biztosított. A KEF biztonsági, recepciós-, diszpécser- és teherportai szolgálatra, csomagvizsgálatra, parkolóőrzésre, rendezvénybiztosításra és pénzszállítás felügyelésére írt ki közbeszerzést, amiért nettó 1,1 milliárd forintot fizet a közösen ajánlatot tevő Pfm Kft.-nek és Valton-Sec Kft.-nek, amelyek a munka teljesítéséhez alvállalkozókat vesznek majd igénybe.

A Valton-Sec a Honvédelmi Minisztérium pályázatán is nyert: 123,6 millió forintért lát majd el kiemelt rendezvényekhez kapcsolódóan idén március 15-től év végéig technikai, logisztikai, biztonsági tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat. A Valton-Sec és a vele közösen induló Event Stuff Rendezvényszervező Kft. és a GEM Rendezvénytechnikai Kft. javára az eredményhirdetés szerint a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás döntött.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lehet, hogy műteni kell Willi Orbánt

Lehet, hogy műteni kell Willi Orbánt

A betegellátás zajlik, de vannak problémák az orvoshiány miatt

A betegellátás zajlik, de vannak problémák az orvoshiány miatt

Soron kívül kap vakcinákat az EU-tól Csehország, Szlovákia és Ausztria

Soron kívül kap vakcinákat az EU-tól Csehország, Szlovákia és Ausztria