szerző:
hvg.hu

Egész oldalas hirdetésben reklámozza a TV2 a megújult Tényeket.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor, a két új műsorvezető majdnem egész alakos fotójával reklámozza a TV2 a megújult Tényeket egész oldalas újsághirdetésekben.

A Mallorcáról hazatért Marsi Anikó korábban Mokkában úgy fogalmazott, hogy az ajánlat egy olyan tévétől jött, ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan, mintha Hollywoodból kapnál felkérést.

"Nagy megtiszteltetésnek élem meg, hogy itt lehetek. Jólesik, mert 7 éve nem vagyok képernyőn. Az elmúlt időszakban nem igazán jöttek dömpingben az ajánlatok, hiányzott is a tévézés. Egy ilyen ajánlatra azonban nem lehetett nemet mondani" – tette hozzá.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!