szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Legalábbis erre enged következtetni, hogy az MLSZ tisztségviselőivel futballpályák és sporttelepek felújítására szánt állami támogatásról egyeztek meg Franciaországban.

A kormány 1,9 milliárd forintot biztosít a jövőben a fővárosi kispályák és alacsony osztályú egyesületek sporttelepeinek felújítására, újjáépítésére.

A FourFourTwo magazin beszámolója szerint erről Orbán Viktor miniszterelnök, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, valamint Vági Márton, az MLSZ főtitkára folytatott megbeszélést szombaton Marseille-ben, a Magyarország–Izland (1-1) Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt.

"Ha az új magyar futball-láz ismét lehozza a pályákra az egyre nagyobb számban futballozó gyerekeket, bizony hiányozni fog az a mintegy ezer futballpálya, amely a rendszerváltozás óta szűnt meg Magyarországon" – írja a lap.

A megállapodásról Orbán Viktor a Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett ebéden számolt be.

Már ma eldőlhet, hogy továbbjut-e a magyar válogatott

Most a B csoporton a sor, Anglia és Wales a saját sorsáról dönthet, de még a szlovákok is húzhatnak egy meglepetést. Ha az angolok nyerni tudnak, az egyúttal azt is jelentené, hogy Magyarország 4 ponttal már biztosan bekerülne a legjobb 16 közé.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Épp most rendeltek el rovarirtást egy budapesti hatosztályos gimnáziumban, így nem indul hétfőn az oktatás

Épp most rendeltek el rovarirtást egy budapesti hatosztályos gimnáziumban, így nem indul hétfőn az oktatás

Webshopos csalók után nyomoznak a rendőrök, a lakosság segítségét is kérik

Webshopos csalók után nyomoznak a rendőrök, a lakosság segítségét is kérik

Egyszerűen elfogyhatnak a wifi routerek

Egyszerűen elfogyhatnak a wifi routerek