szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Magyarországon is prémium sportbárt nyitna a The Titled Kilt franchise.

Az amerikai székhelyű The Titled Kilt étterem és sportbár hálózat nemzetközi expanziója részeként azt tervezi, hogy belép a magyarországi piacra is. Ehhez keres olyan pénzügyileg erős befektetőt, aki marketing orientált és van tapasztalata a vendéglátásban.

A The Titled Kilt márkát Las Vegasban alapították 2003-ban, amikor a koncepció szerint megnyitották az első kelta sportbárt, ahol vonzó pincérnők és pincérek szolgáltak fel a mára a hálózat védjegyévé vált Kilt Girls és Kilt Boys munkaruhában. Az ötlet nagyon gyorsan utat tört magának, és már több mint 100 sportbár működik a márkanév alatt világszerte - írja a Franchising.hu. A Titled Kilt bárokba ellátogatókat többtucat hagyományos és kortárs amerikai, ír és skót ételek várják, valamint mintegy harminc csapolt és üveges sör közül választhatnak. Ezt a kínálatot egészíti ki a többtucat plazma tv, amin a sportprogramokat követhetik a rajongók.

A hálózat expanziójárt Közép-Európában felelős Edwards Global Services vállalat igazgatója, William Edwards szerint Magyarországon olyan erős, marketing orientált cégeknek van jó esélyük az országos partnerré válásra, melyeknek van tapasztalata a vendéglátás, étkeztetés terén, és rendelkeznek hozzáféréssel vonzó helyszínekhez. A The Titled Kilt sportbárok átlagos alapterülete 450-900 négyzetméter.

Egy The Titled Kilt étterem és sportbár megnyitása a globális adatok alapján nagyjából egymillió dolláros beruházást jelent, ami magában foglal minden költséget a szükséges licencek megvásárlásától, az üzlethelyiség rendszerkövetelményeknek megfelelő kialakításán át az étterem berendezéséig, megnyitásáig.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A DIGI megvásárlása után tovább terjeszkedne a 4IG

A DIGI megvásárlása után tovább terjeszkedne a 4IG

Foci-Eb: Olaszország negyedházat mert bevállalni a római Olimpiai Stadionban

Foci-Eb: Olaszország negyedházat mert bevállalni a római Olimpiai Stadionban

Hadházy feljelentést tett a rendőrségen, mert szerinte Tiborcz turai kastélyszállója vendégeket fogad

Hadházy feljelentést tett a rendőrségen, mert szerinte Tiborcz turai kastélyszállója vendégeket fogad