szerző:
hvg.hu

Anyagilag az élvonalban, egyébként pedig a másodosztályban a Puskás Akadémia.

2011 és 2015 között több mint 11 milliárd forint tao-támogatás jutott a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémiát üzemeltető Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítványnak, ami pedig még ennél is megdöbbentőbb, hogy csaknem ennyi folyt be különböző adományokból is – írta az Index. Ezzel messze listavezetők, holott a Puskás Akadémia épp NB II-es csapat.

Az RTL Klub kereste Mészáros Lőrinc klubelnököt, hogy kiktől kapták a bőkezű támogatásokat, azonban nem kaptak választ. A papírokból csak az derül ki, hogy gazdasági társaságok adományoztak pénzt. A Transparency International munkatársa, Mucsi Gyula azt mondja, ez magánadomány, tehát eltitkolható, kiktől érkezett a támogatás.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!