szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hónapokig Magyarországon forgató filmsztárt Návai Anikó interjúvolta meg, a műsorból kihagyott részletben Gosling egy pesti bolt pékáruit, édességeit dicsérte nagy beleéléssel.

Návai Anikó a Szeretettel Hollywoodból című műsorában látta vendégül Ryan Goslingot, a program Facebook-oldalán pedig most közzétettek egy adásba nem került részletet, amely azzal keződik, hogy Návai egy doboz bonbonnal ajándékozza meg a sztárt. Gosling reakciója elég meglepő:

Ez nem az Aldiból van?

Ryan Gosling kedvenc élelmiszerboltja... - Szeretettel Hollywoodból | Facebook

Ryan Gosling kedvenc élelmiszerboltja Pesten... (ami az adásból kimarad!) - #SzeHoszombat #december17 #DunaTV

Mint kiderült, a Szárnyas fejvadász 2049 forgatása alatt családjával Budapesten élő színész nagy Aldi-rajongó lett, a videóban is a péksütemények "nagyon erős" felhozataláról és a boltban kapható édességekről áradozik, de Návai a felvágottakra is rákérdez – öt hónap alatt szinte mindent kipróbált itt Gosling.

Ryan Gosling imádta Budapestet, de Harrison Fordra is mondott egy cifrát

A Szárnyas fejvadász 2049 forgatása miatt öt hónapot Budapesten töltő színészt a Jimmy Kimmel Showban kérdezték a magyar fővárosról és Harrison Fordról. Gosling rövid, de velős válaszokkal szolgált.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Palcsó Sándor operaénekes

Meghalt Palcsó Sándor operaénekes

Sinopharm-vakcinát kért Pekingtől Prága

Sinopharm-vakcinát kért Pekingtől Prága

18 GB RAM telefonban: itt a Nubia új csúcsmobilja, a Red Magic 6 Dao

18 GB RAM telefonban: itt a Nubia új csúcsmobilja, a Red Magic 6 Dao