szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Várhatóan ugyanis ennyibe kerül majd a hajtogató gép, amire csak rá kell csíptetni a ruhákat, a többit a robot elvégzi helyettünk. A gép várhatón jövőre már előrendelhető, 700-850 dollár közti áron.

A cég honlapján videóban szemléltetik a robot működését. A ruhákat csak fel kell csíptetni, amiket a gép beszippant és összehajtva ad vissza. A második videóból az is kiderül, hogy mi történik a két esemény között, amíg nem látjuk ruháinkat. A FoldiMate gyártója ráncmentes ruhákat ígér, dupla olyan gyorsan, mintha kézzel dolgoznánk, ráadásul igény szerint parfümös kezelést is kaphatnak a ruhák - írja a Business Insider.

De nem ez az egyetlen ismert hajtogató-robot:

Legóból csináltak egy papír repülőgépet gyártó és reptető robotot - videó

Az emberek számára egyszerű feladat a papírrepülő hajtogatása és elindítása, egy gépet azonban alaposan meg kell tervezni ahhoz, hogy ilyen tudjon csinálni. Főleg, ha Legóból van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!