szerző:
hvg.hu/MTI

A nyugdíjhoz képest jelentős összeg érkezik.

Múlt héten jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy idén először nyudíjprémiumot is fizetnek a nyugdíjasoknak. Ezt még Bajnai Gordon vezette be a 13. havi nyugdíj helyett, viszont a szigorú feltételek miatt még soha nem adták meg.

Varga Mihály a Senectus Idősek Otthona csütörtöki ünnepsége után beszélt arról, a 125 ezer forintos átlagnyugdíjat kapó plusz 12 ezer forintra számíthat novemberben. Nemrég mi is kiszámoltuk ezt, és azt is, hogy a különböző összeget kapók mennyire számíthatnak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!