szerző:
hvg.hu

A hatalmas tartozás miatt oda lesz az ülőgarnitúra és a jakuzzi is.

Több tízmillió forinttal tartozik a NAV-nak Gáspár Győző – a korábbi hírek szerint a tartozás 57,4 millió a kamatokkal együtt, míg Gáspár ügyvédje 40 millióról beszél –, ezért elárverezik több ingóságát. A Blikk azt írja, december 7-én délelőtt lehet licitálni a bútorokra, nagyjából 10 millió forint értékben.

A lap azt írja, lefoglalják a fehér konyhabútort, a beépített elektromos sütővel, főzőlappal, hűtővel, mikrohullámú sütővel együtt, a becsértéke mindennek 1,5 millió forint, ez csak egyben vásárolható meg. Ezenfelül két ülőgarnitúrát is behajtanak az adósság fejében, a hétszemélyes bőrkanapét félmillió forintért bocsátják vásárra, egy másikat a hozzá tartozó fotellel viszont csupán 250 ezer forintért, de meg lehet venni a jakuzzit is 7 millióért. Az árverés Gáspárék otthonában lesz.

Gáspár Győző a lapnak azt mondta, nem érti, mi zajlik, a lakás és az ingóságok nagyobbik lánya, Evelin tulajdonát képezik, ők csak használják azokat. Ha elveszik a bútorokat, a bíróságon szerzik vissza azokat. Az ügyben a Kúriához fordultak, ügyvédjük szerint az árveréssel meg kellene várni annak döntését.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!