szerző:
hvg.hu

Eredményt hirdettek a Rákos és Gödöllő közötti vonal rekonstrukciójára.

62 milliárd forintért újítja fel a Strabag Vasútépítő Kft. és a Belfry PE Kft. a Rákos és Gödöllő közötti vasútvonalat, a közbeszerzési eljárás eredményét a Napi.hu vette észre.

A felújítás részeként például 100-120 km/órás sebesség elérésére képes vasúti pályát kell kialakítania a konzorciumnak a 25,1 kilométeres szakaszon. Emellett 55 centi magas peronokat, egy aluljárót, négy közúti felüljárót, lifteket is építenie kell az állomásokon, a pálya mentén pedig zajvédő falak és 2 P+R parkoló kialakítását is vállalta.

(Napi.hu)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!