szerző:
hvg.hu

Fazekas Sándor nem hogy visszakozik, de rárak egy lapáttal: a rovarral etetőknek bűnhődniük kell.

Meg kell akadályozni, hogy a magyar embereket bogarakkal etessék – szélsebesen terjed a bogár-gate, Fazekas Sándor agrárminiszter ismét leszögezte, nyomatékosította, hogy senkik nem etethetik bogarakkal, rovarokkal a magyarokat. A HírTV felvételén látszik, hogy a miniszter határozott hatósági szigort ígért mindenkinek, aki ezzel próbálkozik.

Ezek szerint a budapesti Villányi úton lezajlott I. Rovaripari Konferencia felforgató, anarchista rendezvény volt a NÉBIH-hel együttműködve.

Hogy ezzel egy létező problémákra adható választ lehetetlenít el, itt írtuk meg – a rovarevés valós környezetvédelmi, mobilitási, egészségügyi kérdéseken segíthet, és magyar cégek sora foglalkozik már most értékesítéssel.

Természetesen rovarokat étkezési célra lehet vásárolni most is – 2017 nyarán egyébként a kormányhoz közel álló Origo dicsőítette a rovarevést. Akkor még nem sorosista felforgatás volt.

Ön hogy látja?

Fazekas és a rovarevés

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!