szerző:
hvg.hu

Az amerikai Forbes címlapjára került Kylie Jenner vagyona mára 900 millió dollárra nőtt.

A Forbes magazin címlapján általában nagyon vagyonos emberek kapnak helyet, ezért sem véletlen, hogy az amerikai kiadású újság fedelén most a 21 éves Kylie Jenner látható: a Kardashian-klán legifjabb tagjának vagyona alig három év alatt mára 250 milliárd forintnak megfelelő dollárra nőtt. Ezt főleg sminkmárkájával sikerült összeszednie, de modellként is rengeteg pénzt keres, illetve 110 milliós követői táborával az Instagrammal kötött együttműködés révén is szép összegekhez jut.

 

©

Vagyona nagyságát jól mutatja, hogy az Kim Kardashian saját tőkéjéhez viszonyítva is lényegesen nagyobb, mintegy háromszorosa annak. A Forbes becslése szerint ha a következő évben is ilyen mértékű lesz Jenner vagyongyarapodása, akkor ő lesz minden idők legfiatalabb self-made milliárdosa, lekörözve még Mark Zuckerberget is, aki 23 évesen lett milliárdos.

A legkisebb Jenner egyébként üzletasszonyként sem teljesít rosszul: édesanyja intézi a gyerekek, beleértve az ő PR-tevékenységével járó üzleti dolgokat is, amiért tavaly mintegy 10 százalékos jutalékban részesült tőlük. Kylie például több milliárd forintos fizetéssel honorálta édesanyja ezen erőfeszítéseit.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!