Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
A Várhegyi Deres, az év kenyere. Augusztus 20-a után lehet kóstolni.
A Magyar Pékszövetség idei, augusztus 20-a alkalmából szervezett termékversenyét a hagyományokhoz híven 3 kategóriában hirdették meg. A fehér kenyér, a rozskenyér és innovatív termékekre kiírt megmérettetésre idén is több tucat pályamunka érkezett.
Az idei győztes a Kurdi Family Pék kft. Várhegyi Deres fantázianevű kenyere lett. Azt lehet tudni róla, hogy ez egy hosszú, 12 órás, hagyományos kovászolással készített fehér kenyér, laza, ropogós héjú, gömbölyű és jellegzetesen metszett. A másik két kategória nyerteseit később mutatják be.
A Magyar Pékszövetség termékversenye egyrészt egy magas színvonalú szakmai megmérettetés, másrészt az a célja, hogy kiderüljön, milyen a jó magyar kovászos kenyér – hangsúlyozta Septe József, a szervezet elnöke.
A nyertes receptúrák szabadon hozzáférhetők minden sütőipari gyártó számára, a termékek pedig augusztus 20-a után az ország számos pontján kaphatók lesznek.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
A Blinken OSA Archívum most közzétett dokumentumai mindennél beszédesebbek.
Indítsa el a háttérben és hallgassa meg szerzőink legjobb írásait! A héten: befagyott klímaprogram és szépségipari balesetek.