szerző:
hvg.hu

A bojkott érdekében építi az adatbázist.

A Club Aliga felvásárlása adta meg az utolsó löketet: Mészáros Lőrinc birodalmának újabb bővülése késztette arra a K-Monitort, hogy bojkottot hirdessen a „kurzuslovagok” által felvásárolt helyek ellen. Ennek érdekében térképre tennék azokat a vendéglátóipari helyeket, éttermeket, szállodákat, amelyek a rendszer fő haszonélvezői, korrupt politikusok, barátaik és üzlettársaik érdekeltségébe tartoznak. Mint írják, a céljuk az, hogy azok, akik nyaralást terveznek, a korrupciós szempontokat is figyelembe vevő, tudatos fogyasztói döntést hozhassanak.

A projekten akkor kezdtek el gondolkozni, amikor egy nemzetközi korrupcióellenes konferencia vendégei egy ismert NER-lovag közpénzből is alásrófolt étteremben költötték el vacsorájukat. Ízelítőként a Balaton-környéki NER-hoteleket vitték térképre.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!