szerző:
hvg.hu

Az Index olvasói szerdán arra panaszkodtak, volt, aki dupla fizetést kapott, másnak pedig indokolatlan költségeket számoltak fel az MKB-nál. Előző nap nulla forintos egyenlegre panaszkodtak a bank ügyfelei, az MKB szerint azt a hibát javították, most csak egyedi esetekről lehetett szó.

Megírtuk, az informatikai rendszer frissítésével kapcsolatos hiba okozott galibát a napokban az MKB Banknál, több ügyfélnek 0 forintot mutatott az MKB-nál vezetett számlaegyenlege.

Az Index szerda este arról számolt be, hogy olvasói ismét furcsa esetekre panaszkodtak: volt, akinek indokolatlan költségekeket számoltak fel, más pedig azt mesélte, ismerőse duplán kapott fizetést.

Az Indexnek az MKB azt mondta, a nullás egyenlegeket csak rövid ideig láthatták ügyfeleik, utalni, kártyájukkal fizetni aközben is tudtak, és a problémákat már kijavították. A legújabb hibákra a bank konkrétan nem adott magyarázatot, annyi közölt a lappal:

tényleg mindent elkövetünk és elkövettünk annak érdekében, hogy ne hibázzunk, de ha valahol mégis felmerül valamilyen probléma, azt eddig is és a jövőben is igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt kijavítani.

Az MKB szerint a duplán kapott fizetés 8 héttel ezelőtt, és csak rövid ideig jelentkezett, és már megoldották. A bank szerint csak egyedi esetekről lehet szó, az ügyet kivizsgálják.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!