szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hatalmas közműfejlesztést a harkai platón hajtják végre. Sopron fideszes polgármetere is elismeri, ez természetvédelmi terület, de épp emiatt kellenek a fejlesztések.

Pénteken megírtuk, hogy egymilliárdos közműfejlesztést hajtanak végre a Volt Fesztiválnak otthont adó területen. Hétfőn sajtótájékoztatót tartott Sopron polgármestere is az ügyben, Fodor Tamás (Fidesz-KDNP) hangsúlyozta, hogy a harkai plató néven ismert terület részben természetvédelmi terület, de a közműfejlesztés során biztosítják, hogy a terület ugyanúgy nézzen ki, mint jelenleg.

A kormány tehát természetvédelmi területen hajt végre egymilliárdos közműfejlsztést. A fejlesztés indoklása az, hogy kulturáltan, európai színvonalon lehessen a VOLT Fesztivál és az egyéb városi kis-, közepes és nagyrendezvények ideje alatt kiszolgálni az embereket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!