szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Farkas Ádámra kemény feladat vár.

Az európai pénzügyi szolgáltatókat képviselő lobbiszervezet vezetője lehet Farkas Ádám – értesült a Sky News. A brit csatorna City-beli forrásokból úgy tudja, hogy az AFME és a magyar szakember közötti tárgyalások már a végső szakaszban járnak, így akár egy héten belül bejelenthetik, hogy Farkas váltja a szövetség élén Simon Lewist.

Farkas kulcsfontosságú időpontban – várhatóan idén októberben – kerülhet a londoni központú AFME élére, mivel a megállapodás nélküli Brexit kockázata az európai pénzügyi szolgáltatóknak jelenleg a csatorna mindkét oldalán komoly fejtörést okoz – emlékeztet a Sky News.

Farkas Ádám 2011 óta az Európai Bankfelügyeleti Hatóság (EBA) főigazgatója, ebben a minőségében a nevéhez kötik a válság után kidolgozott banki stressztesztek elindítását.

(Sky News)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Népszava: Megszületett a döntés az Európai Néppárt új működési szabályzatáról

Népszava: Megszületett a döntés az Európai Néppárt új működési szabályzatáról

Áder aláírta a hulladéktörvényt

Áder aláírta a hulladéktörvényt

Post-Covid szakambulanciákat hoztak létre Debrecenben

Post-Covid szakambulanciákat hoztak létre Debrecenben