szerző:
Dz. Sz.
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nagyon úgy néz ki, hogy havi előfizetéses rendszert tervez bevezetni a fapados légitársaság.

A rendszer lényege, hogy az ügyfelek meghatározott havi díj ellenében havonta egyszer egy adott útvonalon repülhetnek – írta az Airportal.hu a lengyel Fly4Free-re hivatkozva. A cikk szerint az új szolgáltatást Wizz Passnak neveznék el. Egy éven keresztül kellene érte havi díjat fizetni, az ügyfelek által kiválasztott bankkártyát pedig automatikusan terhelnék.

Az útért a fentieken túl nem kellene plusz költségeket fizetni, ám a kiegészítő szolgáltatásokat ugyanúgy meg kellene vásárolniuk az azt igénylőknek. Emellett szigorú megkötések várhatók az útvonalra, valamint a foglalási és utazási időszakokra.

Az ügyben mi is megkerestük a Wizz Airt, egyebek mellett az iránt érdeklődve, megerősítik-e, hogy valóban gondolkodnak a havi előfizetéses rendszer megvalósításán, illetve, hogy mikortól jöhet az új rendszer, mennyibe fog kerülni, milyen útvonalakon lehet majd használni.

Válaszukban azt írták:

a Wizz Air megerősíti, hogy folyamatosan figyeli a lehetséges új termékek és szolgáltatások iránti fogyasztói igényeket, és keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel még tovább javíthatja az utazási élményt. Jelenleg is vizsgáljuk új termékek bevezetésének lehetőségét. A hivatalos bejelentésig utasaink és a média türelmét kérjük."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Több a koronavírusos halott nálunk, mint Kínában

Radar360: Több a koronavírusos halott nálunk, mint Kínában

Díszpolgári címmel köszönte meg Mészáros Lőrincnek Eszék, hogy jobb lett a foci

Díszpolgári címmel köszönte meg Mészáros Lőrincnek Eszék, hogy jobb lett a foci

Ferenc pápát nagyon is foglalkoztatják a nők

Ferenc pápát nagyon is foglalkoztatják a nők