szerző:
Tetszett a cikk?

Még kétmilliárd forintnyi rezsiutalványt nem váltottak be, a kormány inkább meghosszabbította a felhasználási határidőt.

Március 31. helyett május 31-éig lehet felhasználni a rezsiutalványokat a kormány kedd este közzétett rendelete szerint.

Tavaly augusztusban jelentették be, hogy a nyugdíjasok egy 9000 forint értékű utalványt kapnak, amellyel villany- és gázszámlát lehet fizetni. Egy idén február eleji hír szerint ezeknek a 91,4 százalékát, 20 és fél milliárd forint értékben már beváltották, ami azt jelenti, hogy kétmilliárd forintnyi utalványt még nem - valószínűleg ez a határidő-hosszabbítás oka.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!