szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eladta Vajna Tímea a Bonu Kft. 49 százalékát.

Új tulajdonos jelent meg a Nobu Luxuséttermet üzemeltető Bonu Vendéglátóipari Kft.-ben – írta meg a 24.hu. A cég eddig 100 százalékban az AV Investments Kft.-é volt – ez a cég volt Andy Vajna fő vagyonkezelője, az ő halála után pedig Vajna Tímeáé lett. Most azonban 51 százalékra csökkent a tulajdonrésze, a többi 49 százalék az Alaszka 2000 Kft.-é lett.

A cégadatok szerint az Alaszka 2000 Kft. két tulajdonosa Ráthonyi Zoltán és Ráthonyi Zoltánné, az ő fiuk a bulvárhírekben „milliárdos örökösként” emlegetett Zoltán, Vajna Tímea új párja. Vajna Tímea a Blikknek azt nyilatkozta, hogy az éttermet az ifjabb Ráthonyi Zoltán veheti meg, de ő a cég tulajdonosai között hivatalosan nem szerepel.

Az Alaszka 2000 Kft. nevét sokan valószínűleg nem ismerik – úgy már jóval többet mond a név, ha hozzáteszik, hogy ez a vállalat a Reál Hungária Kft. egyik alapítója. Az idősebb Ráthonyi Zoltán vagyonát 6-8 milliárd forint közöttire becslik – írta a 24.hu.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Audi A3 35 TDI-teszt: a dízel jó hírneve

Audi A3 35 TDI-teszt: a dízel jó hírneve

Magyarországot is elérte a globális bringahiány

Magyarországot is elérte a globális bringahiány

Átlépte a 25 ezret a koronavírus magyar áldozatainak száma, 3706 új fertőzöttet azonosítottak

Átlépte a 25 ezret a koronavírus magyar áldozatainak száma, 3706 új fertőzöttet azonosítottak