szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

Az Occupy Wall Street New York-i szervezői úgy döntöttek, pénteken látogatást tesznek az ellenség főhadiszállásán.

©

Az Occupy Wall Street New York-i szervezői úgy döntöttek, pénteken látogatást tesznek az ellenség főhadiszállásán. A demonstrálók a tervek szerint a Bank of America, A Morgan Stanley, a Wells Fargo, a Citigroup és a JP Morgan Chase központja előtt terveznek tüntetni.

A szervezők több ezres tömeget várnak a bankszékházak elé a CNN beszámolója szerint. A tünetők kedd éjjel majdnem mártírt avattak Oaklandben, amikor a rendőrség megpróbálta szétzavarni a főtéren összegyűlt tömeget. Egy az oszlatás során a tömegbe dobott könnygáz-gránát fejen talált egy a tömegben ácsorgó iraki veteránt, aki súlyos koponyasérülést szenvedett, ám állapota péntekre stabilizálódott.

A neten terjednek a fényképek és videók az amerikai rendőrök könnygázzal és gumilövedékkel támogatott fellépéséről. A rend őrei azonban hiába oszlattak Atlantában, Oaklandban és másutt is, a demonstrálók nem adják fel. Egyelőre nem adják fel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Walter Bernstein

Meghalt Walter Bernstein

Véget ér a Renault Twingo pályafutása

Véget ér a Renault Twingo pályafutása

Azt sem tudni, ki használja majd a 15 milliárdos sportcsarnokot Nagykanizsán

Azt sem tudni, ki használja majd a 15 milliárdos sportcsarnokot Nagykanizsán