szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Oláh Lajos a közvélemény-kutatások szerint a budapesti 5-ös választókerületben a legesélyesebb ellenzéki jelölt, egyúttal dr. Bajkai István, az Orbán család ügyvédjének kihívója.

A 444-hez küldte el egy olvasójuk a mellékelt képet, melyen jól látható, hogy az Oláh Lajost becsmérlő anyag és az ISIS lakáskeresős szórólapja egy kaptafára készült.

Az olvasó szerint ráadásul a a szórólap a Körúti Korzó akutális számával együtt érkezett, és a szórólap, illetve az újság egy oldala gyakorlatilag megegyezik. „Egy-két szó máshol van, de tartalom, kép és formázási stílus ugyanaz.” A Körúti Korzó fő témája elsősorban Bajkai fényezése és migránsozás, kiadója az impresszumban teljes homályba burkolózik.

Az ISIS lent látható lakáskeresős szórólapjai ügyében a rendőrség már vizsgálatot folytat.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!