szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha valakinek hiányoztak a stadionépítések, itt a következő: bemutatták az egri látványterveket.

Megújul a Szentmarjay Tibor Városi Stadion – adta hírül az Eger SE honlapja. A látványtervek már elkészültek, ezek szerint „a korábbi stadion alapjait megőrizve, egy korszerű, 3500 férőhelyes aréna épülhet meg hamarosan”.

A kormány két éve azt ígérte, hogy 2,4 milliárd forintból lehet kihozni a stadiont. Az Eger SE a félbeszakadt szezonban az NB III. Keleti csoportjának tizedik helyén végzett.

A látványtervek alapján egyvalami feltűnően hiányozni fog a stadionból:

a reflektor.

Ez az egri focirajongók számára azért érzékeny pont, mert amikor legutóbb, 2012/2013-ban egy szezont az NB I.-ben töltött el a csapat, akkor nem tudtak hazai pályán játszani, mert a szövetség nem engedte, hogy világítás nélküli stadionban legyenek meccsek. Így aztán a csapat a Vasas-pályán, Miskolcon, Debrecenben és Vácon játszotta le a hazai meccseit, és hogy még abszurdabb legyen, a tévéközvetítések miatt szinte kivétel nélkül olyan időpontokban, amikor fel sem kellett kapcsolni a reflektorokat. Simán kiesett a csapat, és nem sokkal később anyagilag is összeomlott. A harmadosztályban szerencséjükre nem kötelező felszerelés a villany.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A magyar fertőzöttek nagy része a 40 alatti korosztályból kerül ki

A magyar fertőzöttek nagy része a 40 alatti korosztályból kerül ki

Puskás Öcsi is bekerül a FIFA 21-be

Puskás Öcsi is bekerül a FIFA 21-be

191 ezer foglalkoztatott után érvényesítettek adókedvezményt júniusban

191 ezer foglalkoztatott után érvényesítettek adókedvezményt júniusban