szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az intenzív osztályon ápolják Kaszás Attila színművészt, akinek súlyos az állapota; az orvosok agyvérzést állapítottak meg - közölte a Nemzeti Színház Igazgatósága.

A művész hétfőn este, a Tizenkét dühös ember című előadás előtt rosszul lett, az orvosok agyvérzést állapítottak meg. Kaszás Attilát jelenleg intenzív osztályon ápolják, állapota súlyos. A Nemzeti Színház helyettesítéssel megtartja azokat az előadásokat, amelyekben a művész színpadra lépett volna. Az MTI hétfő este, neve elhallgatását kérő forrástól úgy értesült, hogy Kaszás Attilát a mentőszolgálat rohamkocsijában újra kellett éleszteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!