szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Elmerült egy fiatalember a Tiszában Vásárosnaménynál, a folyóban sodródó személyt a horgászok csónakkal próbálták kimenteni, de szem elől tévesztették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A bejelentés után a rendőrség és a tűzoltóság is sikertelenül kutatott a még pénteken az eltűnt személy után. 

Szombaton egy édesanya jelentette be 19 éves fia eltűnését, akinek a holmiját megtalálták a Tisza-parton, így feltételezhető, hogy őt látták a horgászok elmerülni a folyóban. Az ügyben a vásárosnaményi rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Újra járható a vásárosnaményi Tisza-híd

Az elvégzett vizsgálatok szerint nem veszélyes a vásárosnaményi Tisza-híd fő tartóelemén talált repedés, így ma délelőtt fél útpályán megnyithatják a forgalom előtt az átkelőt - közölte Domanovszky Sándor építészmérnök, a KÖZGÉP Zrt. hegesztési szakértője.

MTI Itthon

Életveszélyessé vált a vásárosnaményi Tisza-híd

Megrepedt a vásárosnaményi Tisza-híd fő tartóeleme, ezért lezárták a forgalom elől a folyami átkelőt szerdán - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI Itthon

Nincs meg a Tiszabőről eltűnt csecsemő

A tiszai vízi rendészet járőrei és egy speciális mentőkutyás különítmény is részt vesz annak az öthetes csecsemőnek a keresésében, aki pénteken eddig tisztázatlan körülmények között tűnt egy Tiszabőről.