szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tanúként idézte Almássy Kornélt és Giró-Szász Andrást a következő tárgyalásra a Fővárosi Bíróság kedden abban az UD Zrt.-vel kapcsolatos személyiségi jogi perben, melyet Tombor András indított az MDF és Dávid Ibolya ellen.

Orbán Viktor egykori tanácsadója jó hírnevének megsértése miatt perelte be a pártelnököt, illetve a pártot, ugyanis álláspontja szerint Dávid Ibolya egyes kijelentéseiben azt a hamis látszatot keltette, hogy megfigyeltetésében és lejáratásában ő játszott volna szerepet. 
   
Tavaly szeptemberben az MDF elnöke azt mondta: egy hangfelvétel szerint T. A. (Tombor András) az UD Zrt.-t azzal bízta meg, hogy gyűjtsenek róla terhelő adatokat, a megbízás mögött Almássy Kornél áll, a párt élén történő váltást pedig S-ék (Stumpf Istvánék) pénzelik.
   
A Fővárosi Bíróság kedden tartott tárgyalást egy másik, az UD Zrt.-vel összefüggő személyiségi jogi perben is, azt Stumpf István, az Orbán-kormány kancelláriaminisztere indította az MDF elnöke ellen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
525 lóerős motort kapott a kecskeméti Mercedes A-osztály

525 lóerős motort kapott a kecskeméti Mercedes A-osztály

Ál-munkaközvetítők próbálnak pénzt kicsalni a Trenkwalder nevében

Ál-munkaközvetítők próbálnak pénzt kicsalni a Trenkwalder nevében

CEU-rektor: Demeter szavaiban mutatkozik meg a rezsim valódi természete

CEU-rektor: Demeter szavaiban mutatkozik meg a rezsim valódi természete